Menu

Jesse's Kitchen 
Kaupunkikartano suosittelee Jesseä, mutta valinta on silti Sinun! 
Jesse’s Kitchenin kotimaisissa ja kansainvälisissä ravintola-alan kilpailuissa moninkertaisesti palkittu huippukokki, keittiömestari Jesse Söderlund on tehnyt tuotekehitystä Kaupunkikartanon lisäksi myös HK:lle, Kariniemelle, Jokisen Eväille sekä Hesburgerille.

Jesse Söderlund


Ruoan jakaminen yhdistää. Parhaiten voimme kokea syöneemme hyvin viihtyisässä ympäristössä yhdessä muiden ihmisten kanssa. Hyvä ruoka pohjustaa tunteisiin vaikuttavan ruokailun kokemuksen.

Kaupunkikartanossa on täydet viinien ja vahvojen nautiskeluoikeudet eli täällä järjestettäviin tilaisuuksiin voi tuoda omat juomat. 

Ole hyvä ja sovi tarjoiluista suoraan valitsemasi ateria-ammattilaisen kanssa.  

Kaikki astiat 20:lle ja useammallekin ruokalajille löytyvät varsinaisesta kartanorakennuksesta, mutta kesäaikana telttatilaisuuksiin (toukokuusta syyskuuhun) suosittelemme, että tuot mukanasi omat kertakäyttöastiat tai sovit niistä Jessen tai valitsemasi muun ruokapalveluyrittäjän kanssa.


Lue tästä Kaupunkikartanon toiminnan 2015-2019 käynnistäneen kartanopäällikön, Turun Keittiömestarit ry:n jäsen, Chaîne Des Rôtisseurs, Chef de Table Mariann Kadenius-Tapperin kirjoitus Kaupunkikartanon ruoka- ja tarjoilupolitiikasta, joka on soveltuvin osin voimassa edelleen!

Klikkaa tästä ja lue FT, symbolitutkija Liisa Väisäsen kirjoitus rotisseurs-logon symboliikasta!
Share by: